Dader München was geen verwarde Iraniër maar een extremistische Syrische Erdogan lover. – Fenixx.org

De München massacre Is een complete farce. Wanneer we de schutter van München wat beter bekijken laat ons dit zien dat hij helemaal geen verwarde Duitser van Iraanse afkomst is zoals men ons wil doen geloven maar een islamitische Syriër met ernstige Erdogan sympathieën.

Ali David Sonboly was geen Iraanse maar pro Turkse islamist uit Syrië. Verder had hij een strafblad en werd hij door Interpol in de gaten gehouden.

Om te beginnen is er maar één manier om Sonboly te spellen in het Arabische (سنبلي), maar in het Engels kan het worden gespeld op meerdere manieren (zoals Sunbulli, Sonboly). Echter is de spelling in het Arabisch altijd hetzelfde : سنبلي

Behalve wanneer je het Arabisch kent kun je niet weten waar je naar moet zoeken. Het onderzoeken van de familienaam Sonboly en zelfs Sonboly middels Facebook toont ons dat de Turkse vlag één van de belangrijkste symbolen is voor hen.

Oké wellicht geilde hij wel op de rode kleur en de wassende maan van de Turkse vlag, maar niet enkel hij was hier dol op, nee zijn complete familie en zijn familie is ook nog eens van Turkse afkomst en woont in Syrië en Turkije. Deze zelfde Turkse vlag als ook de Syrische vlag is de trots van deze familie zoals gezien kan worden op Facebook .

Ja de liefde voor Turkije en dictator Erdogan is binnen deze familie ijzersterk en hij woonde in de Turkse buurt.

Waarom hem nu afschilderen als een Iraanse moslim iets wat hem een sjiitische moslim zou maken? Is het mogelijk dat Duitsland wil vermijden dat er nog meer rellen uitbreken wanneer de Duitsers er achter komen dat Turken of Syrische vluchtelingen die in grote aantallen het land overspoelen verantwoordelijk zijn voor de aanslag op de inwoners van München?

Ali Sonboly zijn Facebookpagina met de Turkse vlag als achtergrond.(Update 23 juli 2015)

Dat hij pas twee jaar in Duitsland woont is onzin aangezien hij in 2011 reeds op school zat.

 

De familie is afkomstig uit Homs Syrië en sommige zijn vanuit daar terecht gekomen in Jemen, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten en Canada. Een snelle blik op deze familie laat ons hun liefde voor Turkije zien (bewijs hier , hier deze ene woont in Chicago, sunni met een Hijab van Homs, Syrië, zie ook  hier en  hier en  hier en  hier. Anti Assad en pro Turkije.

 

 

En de Arabische versie van Sonboly levert ons dezelfde resultaten. Ali Sanboly via Facebook in het Arabisch verbindt hem met wat Erdogan/terreur liefdevolle individuen.

 

Een familielid, Ziyad Sonboly wil als scherpschutter aan de gang en hij is duidelijk zichtbaar met een Syrische vlag.

Als Ali Sonboly daadwerkelijk van Iraanse afkomst was wat doet hij dan met de vlag van Turkije achter zich op zijn Facebook pagina en wat doet deze dan op de Facebook pagina’s van zijn familieleden en zijn andere contacten?

Er is ook een foto van hem waarop hij is gearresteerd (maar we krijgen alleen de rug van deze grote man te zien) en wat weinigen weten is dat Sonboly werd gadegeslagen door Interpol. Zij tonen u zijn gezicht als dat van een kind terwijl hij een volwassen individu is volgens de foto’s gemaakt door ooggetuige. Dus wat is er zo snel met zijn baby gezicht gebeurd? Zijn er geen andere foto’s van deze man? Dit is gewoon een grote kerel.

Vind ik leuk:

LikeLaden…

Gerelateerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief om direct onze artikelen te ontvangen

https://fenixx.org/2016/07/24/dader-munchen-was-geen-verwarde-iranier-maar-een-extremistische-syrische-erdogan-lover/