’CBS en MTV huren privédetective in om social media van hun sterren te controleren op racisme’ | Entertainment | Telegraaf.nl

Ⓒ Getty Images

Deze opvallende move komt nadat verschillende beroemdheden recent ontslagen zijn vanwege opgedoken posts die als racistisch werden beschouwd. Zo ontsloeg Bravo al drie medewerkers wegens aanstootgevende tweets en lieten ook MTV en CBS elk een medewerker om die reden gaan.

Volgens Page Six hebben verschillende netwerken nu het befaamde kantoor Edward Myers & Associates ingehuurd, om te proberen mogelijk beledigende posts van hun sterren op te sporen en te verwijderen voor ze publiek gemaakt worden.

Volgens bronnen zijn er brieven naar de sterren gestuurd om hen erop te wijzen dat het kantoor van Myers - een zwaargewicht die eerder voor de gemeente van LA recherchewerk deed op de grote bendes en voor Jeff Bezos’ beveiligers werkte - het onderzoek snel zal starten.

De netwerken hebben nog geen commentaar gegeven op het nieuws van Page Six.

Wekelijks het laatste nieuws rondom film, cultuur en uit & thuis in je inbox?

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Uitschrijven kan met 1 klik

https://www.telegraaf.nl/entertainment/945282421/cbs-en-mtv-huren-privedetective-in-om-social-media-van-hun-sterren-te-controleren-op-racisme