Dochter Bruce Willis trekt topless ten strijde tegen Instagram - AD.nl

Dochter Bruce Willis trekt topless ten strijde tegen Instagram - AD.nl

BewaarDoor: redactie29-5-14 - 04:43  bron: BuzzE

Scout Willis heeft een heftige discussie teweeggebracht door topless door New York te wandelen. De 22-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore protesteerde met haar naakte wandeling tegen het beleid van Instagram en wist daarmee de aandacht van onder anderen Rihanna te trekken.

'Legaal in New York City, maar niet op @instagram', zo twitterde Scout na afloop van haar protest, bij een foto waarop ze topless bij een bloemenwinkel staat. Bij een andere foto, waarop de blondine enkel gekleed in een rok over straat loopt, schreef ze: 'Wat je niet mag zien van @instagram #FreeTheNipple.'

In discussies met haar volgers maakte Scout vervolgens duidelijk dat ze het beleid van Instagram hypocriet vindt. Als voorbeeld deelde ze een foto van een man die via Instagram zijn borst liet zien, die groter is dan de naakte borst van Rihanna die vorige maand naakt op de cover van het Franse mannenblad Lui stond. Ook deelde ze een foto van een moeder die haar baby borstvoeding geeft, iets wat Instagram volgens haar ook niet tolereert.

Scout heeft veel steunbetuigingen via Twitter ontvangen, onder meer van modeblad Elle en Rihanna, die haar Instagram-profiel verwijderde nadat ze zou zijn gewaarschuwd geen naaktfoto's van zichzelf meer te plaatsen. Nadat de zangeres woensdagavond van de actie hoorde deelde ze de foto van Scout met haar volgers op Twitter. 'Bevrijd de tepel', schreef ze erbij.

SOCIAL MEDIA ACTIVERENRapporteer een fout in het artikel aan onze redactieMeer over

gerelateerd nieuws

Meer over

© 2014 De Persgroep Digital. Alle rechten voorbehouden.Lees de gebruiksvoorwaarden. - Privacy

Volg het nieuws op onze zustersite in België www.hln.be.

http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/3663425/2014/05/29/Dochter-Bruce-Willis-trekt-topless-ten-strijde-tegen-Instagram.dhtml